iMoose
Ing. W.S.J. Koopman

Van Heemstraweg Oost 15
5301 KE  Zaltbommel

(0418) 68 00 27
(06) 19 83 25 30

wim@imoose.nl
www.imoose.nl

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook


Nieuwjaarsreceptie Zaltbommel

gepubliceerd: zaterdag, 3 januari 2015
Nieuwjaarsreceptie Zaltbommel

Parochianen uit de hele Bom­me­ler­waard waren zaterdag­avond 3 januari 2015 aanwezig tijdens de presentatie­viering van onze nieuwe diaken Peter de Snoo. Het hele pastorale team was aanwezig: waar­ne­mend pastoor en vicaris generaal Ron van den Hout, pastor Stefan Schevers, Pater Bertus Bus, pastoraal mede­wer­ker Jos Vriesema alsook diaken Peter de Snoo.

Tijdens de homilie, die werd gehouden door diaken De Snoo leek het er even op dat hij zich er gemakkelijk vanaf maakte omdat hij begon met de vraag: “Heeft u allemaal de lezingen begrepen?” Voor hetzelfde geld was de diaken bij het uitblijven van een ontkennend antwoord verder gegaan met de woorden: “Dan ga ik maar weer zitten.” Gelukkig liet hij zich niet zo gemakkelijk uit het veld slaan en volgde een inspirerende preek.

Na afloop heette pastoor Van den Hout nogmaals diaken Peter welkom met een presentje en kreeg zijn vrouw een mooie bos bloemen. Daarna volgde een geanimeerde zeer goed verzorgde nieuwjaars­re­cep­tie in het parochie­cen­trum waarbij de parochianen de beste wensen uitwisselden en nader kennis konden maken met de nieuwe diaken.


Fotoserie

Klik op een foto voor een uitvergroting. 

© Copyright Wim Koopman - wim@imoose.nl
Niets van deze website mag worden gereproduceerd zonder voorafgaande toestemming.