• Ierland
  • Oisterwijk
  • Neerijnen
  • Monument Valley
  • Seattle
  • ’s-Hertogenbosch
  • Haarlem
  • ’s-Hertogenbosch
  • ’s-Hertogenbosch
 
 
iMoose
Ing. W.S.J. Koopman

Van Heemstraweg Oost 15
5301 KE  Zaltbommel

(0418) 68 00 27
(06) 19 83 25 30

wim@imoose.nl
www.imoose.nl

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook


Dossier

Coverfoto Kerkvenster 24 - November 2017 Fotoreportage
gepubliceerd: vrijdag, 24 november 2017
Voor de cover van het parochieblad van de Pastorale Eenheid Maria-Johannes van ’s-Hertogenbosch maakten we een foto van een prachtig altaarstuk in de Sint-Jan.
Diakenwijding Heiloo Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 18 november 2017
Deze keer niet in de kathedraal van Haarlem maar in de grote kapel van het Heiligdom van Onze Lieve Vrouw ter Nood te Heiloo vond zaterdag 18 november 2017 de diakenwijding plaats van Álvaro Rodríguez Luque.
Diakenwijding Bisdom Den Bosch Fotoreportage
gepubliceerd: maandag, 6 november 2017
Drie mannen zijn zaterdag 4 november 2017 tot diaken gewijd door Mgr. Gerard de Korte tijdens een feestelijke Eucharistieviering in de Sint-Janskathedraal van ’s-Hertogenbosch.
Feestelijk afscheid van diaken Peter de Snoo Fotoreportage
gepubliceerd: zondag, 29 oktober 2017
Het leek wel een reünie: vele kerk­gangers met witte sjaaltjes vierden de H.Mis in de Sint Martinus­kerk van Kerkdriel. Maar het was geen reünie, maar een afscheid. Onze diaken Peter de Snoo nam afscheid na bijna drie jaar verbonden te zijn geweest aan onze parochie.
Franciscusfeest Bommelerwaard Fotoreportage
gepubliceerd: zondag, 8 oktober 2017
Met een feestelijke Eucharistie­viering met maar liefst twee bisschoppen, drie priesters één diaken plus nog een aantal acolieten en misdienaars begon het Franciscusfeest dat jaarlijks in de Franciscusparochie van de Bommelerwaard plaatsvindt.
Kaarten voor zieke kinderen Fotoreportage
Kinderen bidden voor Kinderen
gepubliceerd: zaterdag, 7 oktober 2017
Het is intussen een traditie: ieder jaar in oktober organiseert Kinderen bidden voor Kinderen een middag in het Sint-Janscentrum waar kinderen kaarten tekenen, kleuren en versieren voor zieke kinderen.
Website Het Koffertje van het Samuel
gepubliceerd: dinsdag, 3 oktober 2017
Vanwege het 30-jarig jubileum van Samuel Advies is een ‘Koffertje van Samuel’ ontwikkeld. Het koffertje is ruim uitgevallen en lijkt misschien meer op een hutkoffer, maar dat bekt niet zo lekker. We ontwikkelden logo, flyer en een hippe website.
Dankviering voor scheidend burgemeester Rombouts Fotoreportage
gepubliceerd: maandag, 2 oktober 2017
Een Eucharistieviering uit dankbaarheid voor de goede zorgen van burgemeester Rombouts werd gevierd op zondag 1 oktober 2017 in de Sint-Janskathedraal.
KISI Feest Tilburg Fotoreportage
gepubliceerd: zondag, 1 oktober 2017
Thema van het KISI Feest dat jaarlijks wordt gehouden was dit jaar ‘Mission: 1’. Van zaterdag 30 september tot en met zondag 1 oktober 2017 ontmoetten honderden deelnemers elkaar in Tilburg om de zevende editie van het KISI Feest mee te beleven.
Fotoserie opGROEIsymposium Fotoreportage
gepubliceerd: woensdag, 27 september 2017
Het derde opGROEIsymposium dat op 23 september 2017 plaatsvond in het St. Annagebouw achter de mooie Vituskerk van Hilversum, mag weer een groot succes genoemd worden. Een goede opkomst, boeiende lezingen, praktische workshops en zomers weer maakten van het symposium weer een geslaagde dag.
Dag voor Latijnse Liturgie Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 16 september 2017
Met een lezing door Mgr. Van den Hende over de prefatie in de Romeinse liturgie werd zaterdag 9 september 2017 een Dag voor Latijnse Liturgie gehouden in de H. Franciscus van Assisikerk (de Boomkerk) aan de Admiraal de Ruijterweg te Amsterdam.
De Zoete Moeder van Den Bosch Fotoreportage
gepubliceerd: donderdag, 14 september 2017
Op dinsdag 12 september 2017 staat de Zoete Moeder van Den Bosch prachtig in het licht dat door het glas-in-lood een prachtige kleuren­tooi oplevert. Vanwege het feest van Maria Geboorte op 8 september draagt Maria een week lang een prachtige blauwe mantel.
Eindpresentatie Zomerzingkamp Koorplein Fotoreportage
gepubliceerd: donderdag, 24 augustus 2017
Het zangkamp-nieuwe-stijl van zondag 20 t/m woensdag 23 augustus 2017 in Diessen is afgesloten en de spetterende eindpresentatie bevestigt dat de zangers en zangeressen veel geleerd hebben en ook veel plezier hebben gehad!
Huwelijksviering Fotoreportage
gepubliceerd: woensdag, 23 augustus 2017
Op maandag 31 juli 2017 traden vrienden in het huwelijk in de Sint-Janskathedraal van ’s-Hertogenbosch. We maakten een uitgebreide fotoserie waarvan we hier een selectie tonen.
Eindpresentatie Schola Cantorum Den Bosch Fotoreportage
gepubliceerd: dinsdag, 4 juli 2017
Het is alweer bijna ‘grote vakantie’ en het is weer tijd voor de eindpresentatie van de Schola Cantorum van de Sint-Janskathedraal te ’s-Hertogenbosch. Altijd weer bijzonder, zo'n intiem ‘concert’ voor familieleden en vrienden, zeker als je dochter volgend jaar de overstap maakt van de Puerorum naar de Iuventatis.
Priesterwijding Bisdom Haarlem-Amsterdam Fotoreportage
gepubliceerd: zondag, 25 juni 2017
Tijdens een indruk­wekkende Eucharistie­viering in een volle kathedraal met Mgr. Punt, Mgr. Hendriks en Mgr. Van Burgsteden werden Anton Goos en Teun Warnaar zaterdag 24 juni tot priester gewijd.
Neomistenmis Sacha Steijaert Fotoreportage
gepubliceerd: dinsdag, 13 juni 2017
De eerste Eucharistie­viering door de kakelverse priester Sacha Steijaert vond plaats op zondag 11 juni 2017 in de St. Martinus­kerk te Kerkdriel. Ondanks tropische temperaturen waren vele familieleden, vrienden en parochianen toch in grote getalen gekomen om dit feest mee te vieren.
Priesterwijding Bisdom Den Bosch Fotoreportage
gepubliceerd: dinsdag, 13 juni 2017
Speciaal voor de priester­wijding van Sacha Steijaert kwam Mgr. Van den Hout terug uit het hoge noorden. Zaterdag 10 juni 2017 werd een bijzonder opleidingstraject bekroond met de wijding tot priester door handoplegging en gebed door Mgr. De Korte.
Vormselviering met vaandelgroet in Vught Fotoreportage
gepubliceerd: dinsdag, 13 juni 2017
Een indrukwekkende Vormselviering vond plaats op zaterdagmiddag 3 juni 2017 in de Heilig Hartkerk van de Edith Steinparochie te Vught. Vormheer was Mgr. Schröder en medewerking werd verleend door het gilde die na afloop van de viering een vaandelgroet bracht aan de vormelingen.
Flyer voor opGROEIsymposium 2017
gepubliceerd: zondag, 11 juni 2017
Voor het opGROEIsymposium dat op zaterdag 23 september 2017 gehouden gaat worden, ontwierpen we een flyer. Ook de website is aangepast.
Fatima-conferentie ’s-Hertogenbosch Fotoreportage
gepubliceerd: donderdag, 1 juni 2017
In het kader van het 100-jarig jubileum van de eerste Mariaverschijning aan drie herderskinderen in Fatima, Portugal, werd op woensdagavond 31 mei 2017 een conferentie gehouden in het Sint-Janscentrum te ’s-Hertogenbosch.
Feestelijk gezinsweekend met een Fatima-tintje Fotoreportage
gepubliceerd: zondag, 21 mei 2017
Alweer het twintigste gezinsweekend is achter de rug. Helaas kon ik vanwege familie-omstandigheden alleen op zondag een paar foto’s schieten, maar die geven een goede indruk van de ongedwongen sfeer, uitgelaten jongeren en feestelijke stemming.
Schola Cantorum met blazersensemble Fotoreportage
gepubliceerd: zondag, 14 mei 2017
De Eucharistievieringen in de Sint-Janskathedraal worden altijd prachtig opgeluisterd door de zang van de kathedrale Schola Cantorum. Op zondag 14 mei 2017 werden ze ook nog eens ondersteund door een aantal koperblazers van Philharmonie Zuidnederland.
Eerste H. Communieviering Lucaskerk Fotoreportage
gepubliceerd: donderdag, 11 mei 2017
Op zondag 7 mei 2017, tijdens een feestelijke Eucharistieviering in de gezinnen­rijke Lucaskerk te ’s-Hertogenbosch ontvingen 13 kinderen hun Eerste Heilige Communie uit handen van kapelaan Gideon van Meeteren.
Vormselviering Sint-Janskathedraal Fotoreportage
gepubliceerd: donderdag, 11 mei 2017
Het is altijd hartverwarmend als tieners bewust kiezen om het sacrament van het Vormsel te ontvangen. Veertien vormelingen ontvingen zondag 30 april 2017 het Vormsel van Mgr. Gerard de Korte in de prachtige Sint-Janskathedraal van ’s-Hertogenbosch.
Eerste H. Communieviering Sint-Jan Fotoreportage
gepubliceerd: donderdag, 11 mei 2017
Maar liefst 33 Communicanten ontvingen zondag 23 april 2017 hun Eerste Heilige Communie van plebaan Geertjan van Rossem.
Bidtocht Zoete Moeder van Den Bosch Fotoreportage
gepubliceerd: dinsdag, 9 mei 2017
Op zondagavond 7 mei 2017 werd weer de jaarlijkse bidtocht gelopen met het beeld van de Zoete Moeder van Den Bosch. Dat gebeurt traditiegetrouw elke eerste zondag van de meimaand. Ook dit jaar was er weer grote belangstelling van deelnemers en toeschouwers.
Audiotour Sint-Janskathedraal Fotoreportage
gepubliceerd: zondag, 30 april 2017
Aan het einde van de Vormselviering op zondag 30 april 2017 overhandigde de bisschop van ’s-Hertogenbosch de audiotour van de Sint-Janskathedraal aan de wethouder voor cultuur.
Chrismamis in de Sint-Janskathedraal Fotoreportage
gepubliceerd: donderdag, 13 april 2017
Grote kannen en kruiken met hoge kwaliteit olijfolie, een kannetje rijk geurende balsem, bijna alle priesters van het bisdom en een volle kathedraal met vormelingen en belangstellenden zijn de ingrediënten van de jaarlijkse Chrismamis die woensdagavond 12 april 2017 plaatsvond in de Sint-Janskathedraal te ’s-Hertogenbosch.
Website Arsacal vernieuwd
gepubliceerd: maandag, 13 maart 2017
De website van Mgr. Hendriks, Arsacal.nl, heeft een metamorfose ondergaan. Met Kerstmis 2016 bestond de site alweer vijf jaar en kon hij wel een update gebruiken. Met name de toegankelijkheid via mobiele apparaten is verbeterd.


maandag, 13 maart 2017Afscheid pastoor Cor Mennen Fotoreportage
zaterdag, 18 februari 2017Website Theologisch Instituut St. Bonifatius
woensdag, 15 februari 2017Coverfoto Kerkvenster 21 - Maart 2017 Fotoreportage
zondag, 12 februari 2017Website Grootseminarie St. Willibrord
woensdag, 18 januari 2017Kerkbalans folder
donderdag, 29 december 2016Diverse natuurfoto’s Fotoreportage
zondag, 11 december 2016Kerstconcert - Schola Cantorum Den Bosch Fotoreportage
zondag, 11 december 2016Eeuwfeest Ons Middelbaar Onderwijs Fotoreportage
zaterdag, 10 december 2016Kerststal Sint-Janskathedraal Den Bosch Fotoreportage
zondag, 4 december 201685e Verjaardag kardinaal Simonis Fotoreportage
zondag, 13 november 2016Diakenwijding Bisdom Haarlem-Amsterdam Fotoreportage
zondag, 6 november 2016Diakenwijding Bisdom Den Bosch Fotoreportage
vrijdag, 28 oktober 2016Sint Janskathedraal ’s-Hertogenbosch Fotoreportage
woensdag, 26 oktober 2016Toewijding Kinderen bidden voor Kinderen Fotoreportage
zondag, 2 oktober 2016Kinderen bidden weer voor zieke kinderen Fotoreportage
zondag, 25 september 2016Onthulling herdenkingsplaquette Zaltbommel Fotoreportage
donderdag, 1 september 2016Zangkamp SingSting 2016 Fotoreportage
donderdag, 14 juli 2016Eindpresentatie Schola Den Bosch Fotoreportage
donderdag, 14 juli 2016Begraafplaatsen Franciscusparochie Asten Fotoreportage
zaterdag, 25 juni 2016Website Rkfranciscus.nl
zaterdag, 25 juni 2016Website Apostolaat van Troost
donderdag, 16 juni 2016Ledendag Vereniging Latijnse Liturgie Fotoreportage
maandag, 13 juni 2016Gezinsweekend Helvoirt 2016 Fotoreportage
woensdag, 8 juni 2016Bezienswaardigheden Martinuskerk Zaltbommel Fotoreportage
zondag, 5 juni 2016Nederlands Gregoriaans Festival - Zondag Fotoreportage
zaterdag, 4 juni 2016Nederlands Gregoriaans Festival - Zaterdag Fotoreportage
vrijdag, 3 juni 2016Nederlands Gregoriaans Festival - Vrijdag Fotoreportage
zondag, 29 mei 2016Sacramentsprocessie Den Bosch Fotoreportage
woensdag, 25 mei 2016Mariabeeld Hedel Fotoreportage
zaterdag, 21 mei 2016Priesterwijding Bisdom Den Bosch Fotoreportage
maandag, 9 mei 2016Apostolaat van Troost Fotoreportage
zondag, 8 mei 2016Bedevaart naar Onze Lieve Vrouw van Ommel Fotoreportage
zondag, 1 mei 2016Bedevaart naar de Zoete Moeder Fotoreportage
woensdag, 27 april 2016Vormselviering Sint-Janskathedraal Fotoreportage
maandag, 25 april 2016Huwelijksviering Fotoreportage
zondag, 24 april 2016Met de bus naar Krakau Fotoreportage
woensdag, 20 april 2016Eerste H. Communievieringen Sint-Jan Fotoreportage
zondag, 17 april 2016CD-presentatie Schola Cantorum ’s-Hertogenbosch Fotoreportage
zondag, 10 april 2016Eerste H. Communie Lucaskerk Fotoreportage
zondag, 3 april 2016Website voor het Legioen van Maria
maandag, 28 maart 2016Afscheidsviering Patrick Kuis Fotoreportage
dinsdag, 15 maart 2016Coverfoto Kerkvenster 17 - Maart 2016
maandag, 7 maart 2016Fotoserie opGROEIsymposium 2016 Fotoreportage
zondag, 3 januari 2016Nieuwjaarsreceptie parochie Bommelerwaard Fotoreportage
zondag, 13 december 2015Volkskerstzang in het Provinciehuis Den Bosch Fotoreportage
zondag, 13 december 2015Opening Heilige Deur Sint-Janskathedraal Fotoreportage
woensdag, 9 december 2015Website parochies Haastrecht en Schoonhoven
dinsdag, 8 december 2015Flyer voor opGROEIsymposium 2016 Fotoreportage
dinsdag, 8 december 2015Fotoserie Kerststal Sint-Janskathedraal Fotoreportage
vrijdag, 27 november 2015Website Bernardusparochie Oudenbosch Fotoreportage
zaterdag, 14 november 2015Diakenwijding Heiloo Fotoreportage
woensdag, 11 november 2015Poster Toffe Tieneravonden
zaterdag, 7 november 2015Diakenwijding Den Bosch Fotoreportage
zondag, 1 november 2015Het dak op van de Sint-Janskathedraal Fotoreportage
zondag, 1 november 2015Herfstplaatjes van het Sint-Janscentrum Fotoreportage
donderdag, 15 oktober 2015De Vré Elektrotechniek
zondag, 11 oktober 2015Jubileum Tiny van Steenbergen Fotoreportage
zondag, 4 oktober 2015IHGO Gezinsdag Vught 2015 Fotoreportage
zaterdag, 3 oktober 2015Kinderen bidden voor Kinderen Den Bosch Fotoreportage
dinsdag, 15 september 2015Coverfoto Kerkvenster 15 - September 2015
maandag, 14 september 2015Poster Franciscusfeest
dinsdag, 1 september 2015Flyer Gezinsdag 2015
woensdag, 26 augustus 2015Sandwichboard voor Groot Hypotheken
dinsdag, 11 augustus 2015Vakantie Sauerland Fotoreportage
donderdag, 9 juli 2015Sint Martinuskerk Zaltbommel in de steigers Fotoreportage
donderdag, 9 juli 2015Eindpresentatie Schola Cantorum Fotoreportage
dinsdag, 30 juni 2015Bernardusparochie Oudenbosch Fotoreportage
zondag, 28 juni 2015Jubileum Sint-Martinuskerk Kerkdriel Fotoreportage
zondag, 7 juni 2015Sacramentsprocessie Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 30 mei 2015Priesterwijding Den Bosch Fotoreportage
vrijdag, 29 mei 2015Gezinsweekend Helvoirt 2015 Fotoreportage
maandag, 4 mei 2015Coverfoto Perry van den Hout tbv parochieblad Sint-Jan Fotoreportage
zondag, 3 mei 2015Bedevaart naar de Zoete Moeder van ’s-Hertogenbosch Fotoreportage
zondag, 19 april 2015Eerste H. Communie Sint-Jan Fotoreportage
zondag, 12 april 2015Eerste H. Communie Lucaskerk Fotoreportage
zaterdag, 11 april 2015Vormsel Veldriel Fotoreportage
vrijdag, 27 maart 2015Avond van de Martelaren 2015 Fotoreportage
woensdag, 18 maart 2015Poster Bedevaart naar de Zoete Moeder van Den Bosch
woensdag, 18 maart 2015Poster parochie-tienerdisco
maandag, 23 februari 2015Website Logopedie Schijndel Fotoreportage
zondag, 8 februari 2015Coverfoto Jan Renders tbv parochieblad Sint-Jan Fotoreportage
zaterdag, 3 januari 2015Nieuwjaarsreceptie Zaltbommel Fotoreportage
donderdag, 18 december 2014Website Catholic Voices Nederland
zaterdag, 29 november 2014Vormsel Zaltbommel Fotoreportage
zaterdag, 15 november 2014Diakenwijding Hilversum Fotoreportage
zaterdag, 8 november 2014Diakenwijding Den Bosch Fotoreportage
zondag, 5 oktober 2014IHGO Gezinsdag Oegstgeest 2014 Fotoreportage
zaterdag, 4 oktober 2014Kinderen bidden voor Kinderen Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 27 september 2014Fotoserie van het opGROEIsymposium Fotoreportage
vrijdag, 19 september 2014Poster Franciscusfeest
dinsdag, 9 september 2014Website Rkgoededoelen
maandag, 1 september 2014Flyer Gezinsdag 2014
zondag, 10 augustus 2014Website opGROEIsymposium
vrijdag, 1 augustus 2014Website Kinderen bidden voor Kinderen
woensdag, 18 juni 2014Poster BBQ - Tuinfeest Zaltbommel
zaterdag, 14 juni 2014Priesterwijding Bisdom Haarlem-Amsterdam Fotoreportage
dinsdag, 10 juni 2014Website Sonnius
zondag, 1 juni 2014Eerste H. Communie Sint-Jan Fotoreportage
zondag, 25 mei 2014Eerste H. Communie Annakerk Den Bosch Fotoreportage
zondag, 25 mei 2014Jongerendag Fotoreportage
dinsdag, 20 mei 2014Poster parochie-tienerdisco
zondag, 18 mei 2014Twee kathedrale koren in de Sint-Jan Fotoreportage
zaterdag, 10 mei 2014Jaarvergadering Vereniging voor Latijnse Liturgie Fotoreportage
vrijdag, 9 mei 2014Gezinsweekend Helvoirt 2014 Fotoreportage
maandag, 28 april 2014Man bijt hond in Hedel Fotoreportage
vrijdag, 14 februari 2014Rolbanner voor Betsaida Fotoreportage
dinsdag, 17 december 2013Website Paul de Gruyter
zaterdag, 23 november 2013Uitvaart Mgr. Lescrauwaet Fotoreportage
dinsdag, 19 november 2013Petitie Stop dokter Corrie Fotoreportage
zaterdag, 16 november 2013Diakenwijding Bisdom Haarlem-Amsterdam Fotoreportage
donderdag, 14 november 2013Website Katholiekegezinnen
zaterdag, 26 oktober 2013Kinderen bidden voor Kinderen Fotoreportage
dinsdag, 22 oktober 2013Website Uitgeverij Betsaida
dinsdag, 15 oktober 2013Website CSLK
zondag, 13 oktober 2013Gebedsdag Sint-Janscentrum Fotoreportage
donderdag, 12 september 2013Website Kid’s Garden
donderdag, 12 september 2013Website Pancratiusparochie Sloten
dinsdag, 3 september 2013Iconenschilder Geert Hüsstege Fotoreportage
donderdag, 1 augustus 2013Website Stop dokter Corrie
donderdag, 25 juli 2013Website Antoniusparochie Best
zondag, 9 juni 2013Gezinsweekend Helvoirt 2013 Fotoreportage
zaterdag, 8 juni 2013Lustrum Radio Maria Fotoreportage
zondag, 2 juni 2013Geertjan van Rossem 25 jaar priester Fotoreportage
zaterdag, 25 mei 2013Priesterwijding Den Bosch Fotoreportage
zondag, 19 mei 2013Vormselviering Sint-Janskathedraal Fotoreportage
zondag, 5 mei 2013Vakantie Berlijn Fotoreportage
zondag, 28 april 2013Eerste H. Communie Lucaskerk Fotoreportage
zondag, 21 april 2013Eerste H. Communie Sint-Janskathedraal Fotoreportage
donderdag, 21 maart 2013Symposium Kerk in Nood 2013 Fotoreportage
vrijdag, 1 maart 2013Website Zoekparochie
zondag, 6 januari 2013Oprichtingsviering H. Franciscusparochie Bommelerwaard Fotoreportage
zondag, 6 januari 2013KISI Musical Bommelerwaard Fotoreportage
zondag, 16 december 2012Kerstconcert Schola Cantorum Fotoreportage
zaterdag, 10 november 2012Diakenwijding Den Bosch Fotoreportage
woensdag, 31 oktober 2012Rolbanner voor Rkactiviteiten.nl
maandag, 29 oktober 2012Rolbanners voor Samuel Advies
zondag, 28 oktober 2012Groeten uit Zaltbommel Fotoreportage
zaterdag, 20 oktober 2012Flyer voor theaterproductie - Beter bestaat niet Fotoreportage
zaterdag, 6 oktober 2012Kinderen bidden voor Kinderen Fotoreportage
zondag, 9 september 2012Website Samuel Advies
vrijdag, 17 augustus 2012Website Petrusparochie Oisterwijk
donderdag, 2 augustus 2012Vakantie Drenthe Fotoreportage
woensdag, 11 juli 2012Mariabedevaart Kevelaer Fotoreportage
donderdag, 5 juli 2012Dagje Parijs Fotoreportage
zondag, 1 juli 2012Gezinsweekend Helvoirt 2012 Fotoreportage
donderdag, 21 juni 2012Concert Schola Cantorum Fotoreportage
zaterdag, 2 juni 2012Priesterwijding Den Bosch Fotoreportage
zondag, 13 mei 2012Eerste H. Communie Lucaskerk Fotoreportage
vrijdag, 4 mei 2012Website Groot Hypotheken
zondag, 22 april 2012Eerste H. Communie Sint-Janskathedraal Fotoreportage
donderdag, 29 maart 2012Symposium Kerk in Nood 2012 Fotoreportage
donderdag, 29 maart 2012Avond van de Martelaren 2012 Fotoreportage
zondag, 25 maart 2012IHGO Gezinsdag Oosterhout 2012 Fotoreportage
maandag, 26 december 2011Website Arsacal
zaterdag, 24 december 2011Kerstconcert Schola Cantorum Den Bosch Fotoreportage
maandag, 19 december 2011Website Katholiek Bommelerwaard
zondag, 4 december 2011San Salvatorkerk Orthen Fotoreportage
zondag, 6 november 2011Tridentijnse Mis Agneskerk Amsterdam Fotoreportage
zondag, 6 november 2011Concert Schola Cantorum Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 5 november 2011Diakenwijding Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 1 oktober 2011Kinderen bidden voor Kinderen Fotoreportage
zaterdag, 23 juli 2011Vakantie Parijs Fotoreportage
maandag, 4 juli 2011Priesterdag Sint-Janscentrum 2011 Fotoreportage
zaterdag, 18 juni 2011Diakenwijding Den Bosch Fotoreportage
donderdag, 9 juni 2011Website Roland Coppens Fotoreportage
donderdag, 9 juni 2011Website Sint-Janscentrum ’s-Hertogenbosch
zaterdag, 23 april 2011Paaswake in de Sint-Janskathedraal Fotoreportage
vrijdag, 22 april 2011Goede Vrijdag in de Sint-Janskathedraal Fotoreportage
donderdag, 21 april 2011Witte Donderdag in de Sint-Janskathedraal Fotoreportage
donderdag, 24 maart 2011Avond van de Martelaren 2011 Fotoreportage
zaterdag, 19 maart 2011Jaarvergadering Vereniging voor Latijnse Liturgie Fotoreportage
zondag, 9 januari 2011Installatie Plebaan Sint-Janskathedraal Fotoreportage
zondag, 21 november 2010Gezinsdag Schoonhoven 2010 Fotoreportage
donderdag, 28 oktober 2010Begrafenis pater Groenen Fotoreportage
vrijdag, 15 oktober 2010Website Psychotherapie Sint Franciscus
zaterdag, 2 oktober 2010Kinderen bidden voor Kinderen Fotoreportage
zaterdag, 18 september 2010Bisschopswijding Den Bosch Fotoreportage
donderdag, 15 juli 2010Eindpresentatie Schola Cantorum Den Bosch Fotoreportage
maandag, 5 juli 2010Nationale Priesterdag Fotoreportage
zaterdag, 29 mei 2010Priesterwijding Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 29 mei 2010Gezinsweekend Helvoirt 2010 Fotoreportage
zondag, 7 maart 2010IHGO Gezinsdag Nieuwkuijk 2010 Fotoreportage
maandag, 1 februari 2010Website Bisdom Haarlem-Amsterdam
woensdag, 20 januari 2010Website Kerk in Nood
zondag, 15 november 2009IHGO Gezinsdag Zeist 2009 Fotoreportage
zaterdag, 7 november 2009Diakenwijding Bisdom Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 3 oktober 2009Kinderen bidden voor Kinderen Fotoreportage
woensdag, 12 augustus 2009Website Rkactiviteiten
zaterdag, 6 juni 2009Priesterwijding Den Bosch Fotoreportage
maandag, 16 maart 2009Maria ter Weghe Fotoreportage
zondag, 8 februari 2009Jubileum Mgr. Lescrauwaet 25 jaar bisschop Fotoreportage
zondag, 18 januari 2009Website Ons Dagelijks Brood
zaterdag, 8 november 2008Diakenwijding Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 27 september 2008Diakenwijding Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 27 september 2008IHGO Gezinsdag Zeist 2008 Fotoreportage
zaterdag, 17 mei 2008Priesterwijding Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 22 december 2007Zomaar wat winterse plaatjes Fotoreportage
vrijdag, 7 december 2007Website IHGO
dinsdag, 27 november 2007Website SAW-Welzijnszorg
zaterdag, 3 november 2007Diakenwijding Bisdom Den Bosch Fotoreportage
woensdag, 18 juli 2007Vakantie Ierland Fotoreportage
zaterdag, 2 juni 2007Priesterwijding Den Bosch Fotoreportage
vrijdag, 11 mei 2007Website Katholiek Gezin
vrijdag, 4 mei 2007Gezinsweekend Helvoirt 2007 Fotoreportage
zaterdag, 4 november 2006Diakenwijding Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 20 mei 2006Gezinsweekend Helvoirt 2006 Fotoreportage
zaterdag, 1 mei 2004Gezinsweekend Helvoirt 2004 Fotoreportage
zaterdag, 6 januari 2001Vakantie Amerika Fotoreportage

[238 berichten in dit dossier]


 

© Copyright Wim Koopman - wim@imoose.nl
Niets van deze website mag worden gereproduceerd zonder voorafgaande toestemming.