• Ierland
  • Oisterwijk
  • Neerijnen
  • Monument Valley
  • Seattle
  • ’s-Hertogenbosch
  • Haarlem
  • ’s-Hertogenbosch
  • ’s-Hertogenbosch
 
 
iMoose
Ing. W.S.J. Koopman

Van Heemstraweg Oost 15
5301 KE  Zaltbommel

(0418) 68 00 27
(06) 19 83 25 30

wim@imoose.nl
www.imoose.nl

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook


Dossier

Jubileumfeest 10 jaar Radio Maria Nederland Fotoreportage
gepubliceerd: maandag, 5 februari 2018
Met een plechtige Eucharistieviering met hoofdcelebrant Mgr. Gerard de Korte en vervolgens een receptie in het Sint-Janscentrum vierde Radio Maria Nederland op zaterdag 3 februari 2018 het tien-jarig bestaan.
Studiedag 10 jaar Radio Maria Nederland Fotoreportage
gepubliceerd: maandag, 5 februari 2018
Bij gelegenheid van het tien-jarig bestaan van Radio Maria Nederland werd op vrijdag 2 februari een studiedag georganiseerd in de bijzondere ambiance van de Verkadefabriek te ’s-Hertogenbosch voor een select gezelschap.
Huwelijksviering Angela en Andreas Fotoreportage
gepubliceerd: zondag, 21 januari 2018
Tijdens een bijzondere Eucharistieviering in de Sint-Willibrordkerk te Utrecht zijn Angela & Andreas op de valreep van 2018 getrouwd. Het was een feest om de plechtigheid te mogen fotograferen.
Inluidmoment Kerkbalans 2018 Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 20 januari 2018
Gelijktijdig met de landelijke startbijeenkomst in Baarn hebben Mgr. Gerard de Korte en plebaan Geertjan van Rossem zaterdagmiddag 20 januari 2018 de actie Kerkbalans ingeluid.
Herdertjesviering Sint-Janskathedraal Den Bosch Fotoreportage
gepubliceerd: dinsdag, 26 december 2017
Op Eerste Kerstdag wordt traditiegetrouw de Herdertjesviering gehouden in de Sint-Janskathedraal te ’s-Hertogenbosch. Onder bezielende leiding van pastoor Robert van Aken en begeleid door de kleinsten van de Schola Puerorum wordt er gelezen uit de bijbel, gebeden en wordt het Kerstverhaal nagespeeld.
Nachtmis Sint-Janskathedraal Fotoreportage
gepubliceerd: maandag, 25 december 2017
Een extreem donkere kathedraal vraagt om extreme maatregelen. Deze fotoserie maakten we met een extreem groot diafragma.
A Ceremony of Carols Fotoreportage
Schola Iuventatis Den Bosch o.l.v. Jeroen Felix en Valérie Rijckmans op harp
gepubliceerd: vrijdag, 22 december 2017
Buitengewoon mooi gezang met prachtig harpspel klonk vrijdagavond 22 december 2017 in de voortreffelijke ambiance van Abdij Mariënkroon te Nieuwkuijk. Stichting Honsoirde organiseerde een kerstconcert met de Schola Iuventatis Den Bosch onder leiding van Jeroen Felix en met medewerking van Valérie Rijckmans op harp.
Kerstconcert Schola Cantorum Den Bosch Fotoreportage
gepubliceerd: maandag, 18 december 2017
De gehele Schola Cantorum - Die Sangeren Onser Liever Vrouwen heeft zondag 17 december 2017 weer het jaarlijkse kerstconcert gezongen in de Sint-Janskathedraal van Den Bosch. Dit jaar werd het gezang deels ondersteund door een koperkwintet dat tevens een paar intermezzo’s verzorgde.
Drukwerk voor Kerstmis 2017 Fotoreportage
gepubliceerd: woensdag, 13 december 2017
Voor de Sint-Janskathedraal hebben we posters, een dubbelzijdige flyer, een informatie­boekje en twee rolbanners ontwikkeld met informatie over de vieringen rondom Kerstmis en de Kerststal.
Nieuwe website voor de zusters in Vogelenzang
gepubliceerd: zaterdag, 9 december 2017
De zusters Karmelietessen van het Heilig Hart van Jezus te Vogelenzang hebben een nieuwe website. Het is eigenlijk een website met twee vleugels: een website voor de zusters met een aparte domeinnaam voor het zorghotel en een voor roepingen.
Zusters Vogelenzang hernieuwen geloften Fotoreportage
Bovendien lancering nieuwe website
gepubliceerd: zaterdag, 9 december 2017
Jaarlijks hernieuwen de zusters Karmelietessen van het Goddelijks Hart van Jezus hun geloften op 8 december. De Eucha­ris­tie­vie­ring met Mgr. Hendriks en pastoor Hendriks is vastgelegd op de fotocamera en dat geeft een mooi chronologisch beeld. Na afloop van de viering lanceerde de hulpbisschop met een druk op een virtuele knop een nieuwe website en genoten de aanwezigen van een uitgebreide lunch.
Kerststal Sint-Janskathedraal Den Bosch Fotoreportage
gepubliceerd: woensdag, 6 december 2017
“Het is weer een ouderwets mooie kerststal, dit jaar!” zo vernam ik tijdens het maken van wat foto’s van de kerststal van de Sint-Janskathedraal. En het mag gezegd: het is weer een bijzonder fraai tafereel wat de bouwers in korte tijd weer hebben weten neer te zetten.
Feestelijke jubileumdag KDOV Fotoreportage
Eeuwfeest Katholieke Dirigenten en Organisten Vereniging
gepubliceerd: vrijdag, 1 december 2017
In de stijlvolle ambiance van de plebanie van de Kathedrale Basiliek van Sint Bavo verzamel­den zich zaterdag 25 novem­ber dirigenten en organisten uit heel Nederland om het 100-jarig bestaan van hun vereniging te vieren.
Benefietconcert van de Blauwe Zusters Fotoreportage
Sint-Janscentrum ’s-Hertogenbsoch
gepubliceerd: donderdag, 30 november 2017
Het benefietconcert van de Blauwe Zusters mocht zich zondag 26 november verheugen op veel belangstelling. Begeleid door vier musici lieten zes zusters prachtige, veelal meerstemmige liederen horen ter ere van de afsluiting van het jubileumjaar van de Maria-verschijningen in Fatima.
Eucharistieviering in De Beuk te Rossum Fotoreportage
gepubliceerd: vrijdag, 24 november 2017
Fotoserie ten behoeve van het parochieblad van de Franciscusparochie in de Bommelerwaard. Kapelaan Sacha Steijaert viert de Eucharistie in gemeenschapscentrum ‘De Beuk’ in Rossum.
Coverfoto Kerkvenster 24 - November 2017 Fotoreportage
gepubliceerd: vrijdag, 24 november 2017
Voor de cover van het parochieblad van de Pastorale Eenheid Maria-Johannes van ’s-Hertogenbosch maakten we een foto van een prachtig altaarstuk in de Sint-Jan.
Diakenwijding Heiloo Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 18 november 2017
Deze keer niet in de kathedraal van Haarlem maar in de grote kapel van het Heiligdom van Onze Lieve Vrouw ter Nood te Heiloo vond zaterdag 18 november 2017 de diakenwijding plaats van Álvaro Rodríguez Luque.
Diakenwijding Bisdom Den Bosch Fotoreportage
gepubliceerd: maandag, 6 november 2017
Drie mannen zijn zaterdag 4 november 2017 tot diaken gewijd door Mgr. Gerard de Korte tijdens een feestelijke Eucharistieviering in de Sint-Janskathedraal van ’s-Hertogenbosch.
Feestelijk afscheid van diaken Peter de Snoo Fotoreportage
gepubliceerd: zondag, 29 oktober 2017
Het leek wel een reünie: vele kerk­gangers met witte sjaaltjes vierden de H.Mis in de Sint Martinus­kerk van Kerkdriel. Maar het was geen reünie, maar een afscheid. Onze diaken Peter de Snoo nam afscheid na bijna drie jaar verbonden te zijn geweest aan onze parochie.
Franciscusfeest Bommelerwaard Fotoreportage
gepubliceerd: zondag, 8 oktober 2017
Met een feestelijke Eucharistie­viering met maar liefst twee bisschoppen, drie priesters één diaken plus nog een aantal acolieten en misdienaars begon het Franciscusfeest dat jaarlijks in de Franciscusparochie van de Bommelerwaard plaatsvindt.
Kaarten voor zieke kinderen Fotoreportage
Kinderen bidden voor Kinderen
gepubliceerd: zaterdag, 7 oktober 2017
Het is intussen een traditie: ieder jaar in oktober organiseert Kinderen bidden voor Kinderen een middag in het Sint-Janscentrum waar kinderen kaarten tekenen, kleuren en versieren voor zieke kinderen.
Website Het Koffertje van het Samuel
gepubliceerd: dinsdag, 3 oktober 2017
Vanwege het 30-jarig jubileum van Samuel Advies is een ‘Koffertje van Samuel’ ontwikkeld. Het koffertje is ruim uitgevallen en lijkt misschien meer op een hutkoffer, maar dat bekt niet zo lekker. We ontwikkelden logo, flyer en een hippe website.
Dankviering voor scheidend burgemeester Rombouts Fotoreportage
gepubliceerd: maandag, 2 oktober 2017
Een Eucharistieviering uit dankbaarheid voor de goede zorgen van burgemeester Rombouts werd gevierd op zondag 1 oktober 2017 in de Sint-Janskathedraal.
KISI Feest Tilburg Fotoreportage
gepubliceerd: zondag, 1 oktober 2017
Thema van het KISI Feest dat jaarlijks wordt gehouden was dit jaar ‘Mission: 1’. Van zaterdag 30 september tot en met zondag 1 oktober 2017 ontmoetten honderden deelnemers elkaar in Tilburg om de zevende editie van het KISI Feest mee te beleven.
Fotoserie opGROEIsymposium Fotoreportage
gepubliceerd: woensdag, 27 september 2017
Het derde opGROEIsymposium dat op 23 september 2017 plaatsvond in het St. Annagebouw achter de mooie Vituskerk van Hilversum, mag weer een groot succes genoemd worden. Een goede opkomst, boeiende lezingen, praktische workshops en zomers weer maakten van het symposium weer een geslaagde dag.
Vakantie Duitsland 2017 Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 16 september 2017
Heerlijk om hard werken af en toe te onderbreken met een welverdiende vakantie. In juli 2017 zijn we er met het gezin even tussenuit geweest in een apartement op de bovenverdieping van een woonhuis in Konken, Duitsland.
Dag voor Latijnse Liturgie Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 16 september 2017
Met een lezing door Mgr. Van den Hende over de prefatie in de Romeinse liturgie werd zaterdag 9 september 2017 een Dag voor Latijnse Liturgie gehouden in de H. Franciscus van Assisikerk (de Boomkerk) aan de Admiraal de Ruijterweg te Amsterdam.
De Zoete Moeder van Den Bosch Fotoreportage
gepubliceerd: donderdag, 14 september 2017
Op dinsdag 12 september 2017 staat de Zoete Moeder van Den Bosch prachtig in het licht dat door het glas-in-lood een mooie kleuren­tooi oplevert. Vanwege het feest van Maria Geboorte op 8 september draagt Maria een week lang een bijzondere blauwe mantel.
Eindpresentatie Zomerzingkamp Koorplein Fotoreportage
gepubliceerd: donderdag, 24 augustus 2017
Het zangkamp-nieuwe-stijl van zondag 20 t/m woensdag 23 augustus 2017 in Diessen is afgesloten en de spetterende eindpresentatie bevestigt dat de zangers en zangeressen veel geleerd hebben en ook veel plezier hebben gehad!
Huwelijksviering Fotoreportage
gepubliceerd: woensdag, 23 augustus 2017
Op maandag 31 juli 2017 traden vrienden in het huwelijk in de Sint-Janskathedraal van ’s-Hertogenbosch. We maakten een uitgebreide fotoserie waarvan we hier een selectie tonen.


dinsdag, 4 juli 2017Eindpresentatie Schola Cantorum Den Bosch Fotoreportage
zondag, 25 juni 2017Priesterwijding Bisdom Haarlem-Amsterdam Fotoreportage
dinsdag, 13 juni 2017Neomistenmis Sacha Steijaert Fotoreportage
dinsdag, 13 juni 2017Priesterwijding Bisdom Den Bosch Fotoreportage
dinsdag, 13 juni 2017Vormselviering met vaandelgroet in Vught Fotoreportage
zondag, 11 juni 2017Flyer voor opGROEIsymposium 2017
donderdag, 1 juni 2017Fatima-conferentie ’s-Hertogenbosch Fotoreportage
zondag, 21 mei 2017Feestelijk gezinsweekend met een Fatima-tintje Fotoreportage
zondag, 14 mei 2017Schola Cantorum met blazersensemble Fotoreportage
donderdag, 11 mei 2017Eerste H. Communieviering Lucaskerk Fotoreportage
donderdag, 11 mei 2017Vormselviering Sint-Janskathedraal Fotoreportage
donderdag, 11 mei 2017Eerste H. Communieviering Sint-Jan Fotoreportage
dinsdag, 9 mei 2017Bidtocht Zoete Moeder van Den Bosch Fotoreportage
zondag, 30 april 2017Audiotour Sint-Janskathedraal Fotoreportage
donderdag, 13 april 2017Chrismamis in de Sint-Janskathedraal Fotoreportage
maandag, 13 maart 2017Website Arsacal vernieuwd
maandag, 13 maart 2017Afscheid pastoor Cor Mennen Fotoreportage
zaterdag, 18 februari 2017Website Theologisch Instituut St. Bonifatius
woensdag, 15 februari 2017Coverfoto Kerkvenster 21 - Maart 2017 Fotoreportage
zondag, 12 februari 2017Website Grootseminarie St. Willibrord
woensdag, 18 januari 2017Kerkbalans folder
donderdag, 29 december 2016Diverse natuurfoto’s Fotoreportage
zondag, 11 december 2016Kerstconcert - Schola Cantorum Den Bosch Fotoreportage
zondag, 11 december 2016Eeuwfeest Ons Middelbaar Onderwijs Fotoreportage
zaterdag, 10 december 2016Kerststal Sint-Janskathedraal Den Bosch Fotoreportage
zondag, 4 december 201685e Verjaardag kardinaal Simonis Fotoreportage
zondag, 13 november 2016Diakenwijding Bisdom Haarlem-Amsterdam Fotoreportage
zondag, 6 november 2016Diakenwijding Bisdom Den Bosch Fotoreportage
vrijdag, 28 oktober 2016Sint Janskathedraal ’s-Hertogenbosch Fotoreportage
woensdag, 26 oktober 2016Toewijding Kinderen bidden voor Kinderen Fotoreportage
zondag, 2 oktober 2016Kinderen bidden weer voor zieke kinderen Fotoreportage
zondag, 25 september 2016Onthulling herdenkingsplaquette Zaltbommel Fotoreportage
donderdag, 1 september 2016Zangkamp SingSting 2016 Fotoreportage
donderdag, 14 juli 2016Eindpresentatie Schola Den Bosch Fotoreportage
donderdag, 14 juli 2016Begraafplaatsen Franciscusparochie Asten Fotoreportage
zaterdag, 25 juni 2016Website Rkfranciscus.nl
zaterdag, 25 juni 2016Website Apostolaat van Troost
donderdag, 16 juni 2016Ledendag Vereniging Latijnse Liturgie Fotoreportage
maandag, 13 juni 2016Gezinsweekend Helvoirt 2016 Fotoreportage
woensdag, 8 juni 2016Bezienswaardigheden Martinuskerk Zaltbommel Fotoreportage
zondag, 5 juni 2016Nederlands Gregoriaans Festival - Zondag Fotoreportage
zaterdag, 4 juni 2016Nederlands Gregoriaans Festival - Zaterdag Fotoreportage
vrijdag, 3 juni 2016Nederlands Gregoriaans Festival - Vrijdag Fotoreportage
zondag, 29 mei 2016Sacramentsprocessie Den Bosch Fotoreportage
woensdag, 25 mei 2016Mariabeeld Hedel Fotoreportage
zaterdag, 21 mei 2016Priesterwijding Bisdom Den Bosch Fotoreportage
maandag, 9 mei 2016Apostolaat van Troost Fotoreportage
zondag, 8 mei 2016Bedevaart naar Onze Lieve Vrouw van Ommel Fotoreportage
zondag, 1 mei 2016Bedevaart naar de Zoete Moeder Fotoreportage
woensdag, 27 april 2016Vormselviering Sint-Janskathedraal Fotoreportage
maandag, 25 april 2016Huwelijksviering Fotoreportage
zondag, 24 april 2016Met de bus naar Krakau Fotoreportage
woensdag, 20 april 2016Eerste H. Communievieringen Sint-Jan Fotoreportage
zondag, 17 april 2016CD-presentatie Schola Cantorum ’s-Hertogenbosch Fotoreportage
zondag, 10 april 2016Eerste H. Communie Lucaskerk Fotoreportage
zondag, 3 april 2016Website voor het Legioen van Maria
maandag, 28 maart 2016Afscheidsviering Patrick Kuis Fotoreportage
dinsdag, 15 maart 2016Coverfoto Kerkvenster 17 - Maart 2016
maandag, 7 maart 2016Fotoserie opGROEIsymposium 2016 Fotoreportage
zondag, 3 januari 2016Nieuwjaarsreceptie parochie Bommelerwaard Fotoreportage
zondag, 13 december 2015Volkskerstzang in het Provinciehuis Den Bosch Fotoreportage
zondag, 13 december 2015Opening Heilige Deur Sint-Janskathedraal Fotoreportage
woensdag, 9 december 2015Website parochies Haastrecht en Schoonhoven
dinsdag, 8 december 2015Flyer voor opGROEIsymposium 2016 Fotoreportage
dinsdag, 8 december 2015Fotoserie Kerststal Sint-Janskathedraal Fotoreportage
vrijdag, 27 november 2015Website Bernardusparochie Oudenbosch Fotoreportage
zaterdag, 14 november 2015Diakenwijding Heiloo Fotoreportage
woensdag, 11 november 2015Poster Toffe Tieneravonden
zaterdag, 7 november 2015Diakenwijding Den Bosch Fotoreportage
zondag, 1 november 2015Het dak op van de Sint-Janskathedraal Fotoreportage
zondag, 1 november 2015Herfstplaatjes van het Sint-Janscentrum Fotoreportage
donderdag, 15 oktober 2015De Vré Elektrotechniek
zondag, 11 oktober 2015Jubileum Tiny van Steenbergen Fotoreportage
zondag, 4 oktober 2015IHGO Gezinsdag Vught 2015 Fotoreportage
zaterdag, 3 oktober 2015Kinderen bidden voor Kinderen Den Bosch Fotoreportage
dinsdag, 15 september 2015Coverfoto Kerkvenster 15 - September 2015
maandag, 14 september 2015Poster Franciscusfeest
dinsdag, 1 september 2015Flyer Gezinsdag 2015
woensdag, 26 augustus 2015Sandwichboard voor Groot Hypotheken
dinsdag, 11 augustus 2015Vakantie Sauerland Fotoreportage
donderdag, 9 juli 2015Sint Martinuskerk Zaltbommel in de steigers Fotoreportage
donderdag, 9 juli 2015Eindpresentatie Schola Cantorum Fotoreportage
dinsdag, 30 juni 2015Bernardusparochie Oudenbosch Fotoreportage
zondag, 28 juni 2015Jubileum Sint-Martinuskerk Kerkdriel Fotoreportage
zondag, 7 juni 2015Sacramentsprocessie Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 30 mei 2015Priesterwijding Den Bosch Fotoreportage
vrijdag, 29 mei 2015Gezinsweekend Helvoirt 2015 Fotoreportage
maandag, 4 mei 2015Coverfoto Perry van den Hout tbv parochieblad Sint-Jan Fotoreportage
zondag, 3 mei 2015Bedevaart naar de Zoete Moeder van ’s-Hertogenbosch Fotoreportage
zondag, 19 april 2015Eerste H. Communie Sint-Jan Fotoreportage
zondag, 12 april 2015Eerste H. Communie Lucaskerk Fotoreportage
zaterdag, 11 april 2015Vormsel Veldriel Fotoreportage
vrijdag, 27 maart 2015Avond van de Martelaren 2015 Fotoreportage
woensdag, 18 maart 2015Poster Bedevaart naar de Zoete Moeder van Den Bosch
woensdag, 18 maart 2015Poster parochie-tienerdisco
maandag, 23 februari 2015Website Logopedie Schijndel Fotoreportage
zondag, 8 februari 2015Coverfoto Jan Renders tbv parochieblad Sint-Jan Fotoreportage
zaterdag, 3 januari 2015Nieuwjaarsreceptie Zaltbommel Fotoreportage
donderdag, 18 december 2014Website Catholic Voices Nederland
zaterdag, 29 november 2014Vormsel Zaltbommel Fotoreportage
zaterdag, 15 november 2014Diakenwijding Hilversum Fotoreportage
zaterdag, 8 november 2014Diakenwijding Den Bosch Fotoreportage
zondag, 5 oktober 2014IHGO Gezinsdag Oegstgeest 2014 Fotoreportage
zaterdag, 4 oktober 2014Kinderen bidden voor Kinderen Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 27 september 2014Fotoserie van het opGROEIsymposium Fotoreportage
vrijdag, 19 september 2014Poster Franciscusfeest
dinsdag, 9 september 2014Website Rkgoededoelen
maandag, 1 september 2014Flyer Gezinsdag 2014
zondag, 10 augustus 2014Website opGROEIsymposium
vrijdag, 1 augustus 2014Website Kinderen bidden voor Kinderen
woensdag, 18 juni 2014Poster BBQ - Tuinfeest Zaltbommel
zaterdag, 14 juni 2014Priesterwijding Bisdom Haarlem-Amsterdam Fotoreportage
dinsdag, 10 juni 2014Website Sonnius
zondag, 1 juni 2014Eerste H. Communie Sint-Jan Fotoreportage
zondag, 25 mei 2014Eerste H. Communie Annakerk Den Bosch Fotoreportage
zondag, 25 mei 2014Jongerendag Fotoreportage
dinsdag, 20 mei 2014Poster parochie-tienerdisco
zondag, 18 mei 2014Twee kathedrale koren in de Sint-Jan Fotoreportage
zaterdag, 10 mei 2014Jaarvergadering Vereniging voor Latijnse Liturgie Fotoreportage
vrijdag, 9 mei 2014Gezinsweekend Helvoirt 2014 Fotoreportage
maandag, 28 april 2014Man bijt hond in Hedel Fotoreportage
vrijdag, 14 februari 2014Rolbanner voor Betsaida Fotoreportage
dinsdag, 17 december 2013Website Paul de Gruyter
zaterdag, 23 november 2013Uitvaart Mgr. Lescrauwaet Fotoreportage
dinsdag, 19 november 2013Petitie Stop dokter Corrie Fotoreportage
zaterdag, 16 november 2013Diakenwijding Bisdom Haarlem-Amsterdam Fotoreportage
donderdag, 14 november 2013Website Katholiekegezinnen
zaterdag, 26 oktober 2013Kinderen bidden voor Kinderen Fotoreportage
dinsdag, 22 oktober 2013Website Uitgeverij Betsaida
dinsdag, 15 oktober 2013Website CSLK
zondag, 13 oktober 2013Gebedsdag Sint-Janscentrum Fotoreportage
donderdag, 12 september 2013Website Kid’s Garden
donderdag, 12 september 2013Website Pancratiusparochie Sloten
dinsdag, 3 september 2013Iconenschilder Geert Hüsstege Fotoreportage
donderdag, 1 augustus 2013Website Stop dokter Corrie
donderdag, 25 juli 2013Website Antoniusparochie Best
zondag, 9 juni 2013Gezinsweekend Helvoirt 2013 Fotoreportage
zaterdag, 8 juni 2013Lustrum Radio Maria Fotoreportage
zondag, 2 juni 2013Geertjan van Rossem 25 jaar priester Fotoreportage
zaterdag, 25 mei 2013Priesterwijding Den Bosch Fotoreportage
zondag, 19 mei 2013Vormselviering Sint-Janskathedraal Fotoreportage
zondag, 5 mei 2013Vakantie Berlijn Fotoreportage
zondag, 28 april 2013Eerste H. Communie Lucaskerk Fotoreportage
zondag, 21 april 2013Eerste H. Communie Sint-Janskathedraal Fotoreportage
donderdag, 21 maart 2013Symposium Kerk in Nood 2013 Fotoreportage
vrijdag, 1 maart 2013Website Zoekparochie
zondag, 6 januari 2013Oprichtingsviering H. Franciscusparochie Bommelerwaard Fotoreportage
zondag, 6 januari 2013KISI Musical Bommelerwaard Fotoreportage
zondag, 16 december 2012Kerstconcert Schola Cantorum Fotoreportage
zaterdag, 10 november 2012Diakenwijding Den Bosch Fotoreportage
woensdag, 31 oktober 2012Rolbanner voor Rkactiviteiten.nl
maandag, 29 oktober 2012Rolbanners voor Samuel Advies
zondag, 28 oktober 2012Groeten uit Zaltbommel Fotoreportage
zaterdag, 20 oktober 2012Flyer voor theaterproductie - Beter bestaat niet Fotoreportage
zaterdag, 6 oktober 2012Kinderen bidden voor Kinderen Fotoreportage
zondag, 9 september 2012Website Samuel Advies
vrijdag, 17 augustus 2012Website Petrusparochie Oisterwijk
donderdag, 2 augustus 2012Vakantie Drenthe Fotoreportage
woensdag, 11 juli 2012Mariabedevaart Kevelaer Fotoreportage
donderdag, 5 juli 2012Dagje Parijs Fotoreportage
zondag, 1 juli 2012Gezinsweekend Helvoirt 2012 Fotoreportage
donderdag, 21 juni 2012Concert Schola Cantorum Fotoreportage
zaterdag, 2 juni 2012Priesterwijding Den Bosch Fotoreportage
zondag, 13 mei 2012Eerste H. Communie Lucaskerk Fotoreportage
vrijdag, 4 mei 2012Website Groot Hypotheken
zondag, 22 april 2012Eerste H. Communie Sint-Janskathedraal Fotoreportage
donderdag, 29 maart 2012Symposium Kerk in Nood 2012 Fotoreportage
donderdag, 29 maart 2012Avond van de Martelaren 2012 Fotoreportage
zondag, 25 maart 2012IHGO Gezinsdag Oosterhout 2012 Fotoreportage
maandag, 26 december 2011Website Arsacal
zaterdag, 24 december 2011Kerstconcert Schola Cantorum Den Bosch Fotoreportage
maandag, 19 december 2011Website Katholiek Bommelerwaard
zondag, 4 december 2011San Salvatorkerk Orthen Fotoreportage
zondag, 6 november 2011Tridentijnse Mis Agneskerk Amsterdam Fotoreportage
zondag, 6 november 2011Concert Schola Cantorum Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 5 november 2011Diakenwijding Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 1 oktober 2011Kinderen bidden voor Kinderen Fotoreportage
zaterdag, 23 juli 2011Vakantie Parijs Fotoreportage
maandag, 4 juli 2011Priesterdag Sint-Janscentrum 2011 Fotoreportage
zaterdag, 18 juni 2011Diakenwijding Den Bosch Fotoreportage
donderdag, 9 juni 2011Website Roland Coppens Fotoreportage
donderdag, 9 juni 2011Website Sint-Janscentrum ’s-Hertogenbosch
zaterdag, 23 april 2011Paaswake in de Sint-Janskathedraal Fotoreportage
vrijdag, 22 april 2011Goede Vrijdag in de Sint-Janskathedraal Fotoreportage
donderdag, 21 april 2011Witte Donderdag in de Sint-Janskathedraal Fotoreportage
donderdag, 24 maart 2011Avond van de Martelaren 2011 Fotoreportage
zaterdag, 19 maart 2011Jaarvergadering Vereniging voor Latijnse Liturgie Fotoreportage
zondag, 9 januari 2011Installatie Plebaan Sint-Janskathedraal Fotoreportage
zondag, 21 november 2010Gezinsdag Schoonhoven 2010 Fotoreportage
donderdag, 28 oktober 2010Begrafenis pater Groenen Fotoreportage
vrijdag, 15 oktober 2010Website Psychotherapie Sint Franciscus
zaterdag, 2 oktober 2010Kinderen bidden voor Kinderen Fotoreportage
zaterdag, 18 september 2010Bisschopswijding Den Bosch Fotoreportage
donderdag, 15 juli 2010Eindpresentatie Schola Cantorum Den Bosch Fotoreportage
maandag, 5 juli 2010Nationale Priesterdag Fotoreportage
zaterdag, 29 mei 2010Priesterwijding Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 29 mei 2010Gezinsweekend Helvoirt 2010 Fotoreportage
zondag, 7 maart 2010IHGO Gezinsdag Nieuwkuijk 2010 Fotoreportage
maandag, 1 februari 2010Website Bisdom Haarlem-Amsterdam
woensdag, 20 januari 2010Website Kerk in Nood
zondag, 15 november 2009IHGO Gezinsdag Zeist 2009 Fotoreportage
zaterdag, 7 november 2009Diakenwijding Bisdom Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 3 oktober 2009Kinderen bidden voor Kinderen Fotoreportage
woensdag, 12 augustus 2009Website Rkactiviteiten
zaterdag, 6 juni 2009Priesterwijding Den Bosch Fotoreportage
maandag, 16 maart 2009Maria ter Weghe Fotoreportage
zondag, 8 februari 2009Jubileum Mgr. Lescrauwaet 25 jaar bisschop Fotoreportage
zondag, 18 januari 2009Website Ons Dagelijks Brood
zaterdag, 8 november 2008Diakenwijding Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 27 september 2008Diakenwijding Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 27 september 2008IHGO Gezinsdag Zeist 2008 Fotoreportage
zaterdag, 17 mei 2008Priesterwijding Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 22 december 2007Zomaar wat winterse plaatjes Fotoreportage
vrijdag, 7 december 2007Website IHGO
dinsdag, 27 november 2007Website SAW-Welzijnszorg
zaterdag, 3 november 2007Diakenwijding Bisdom Den Bosch Fotoreportage
woensdag, 18 juli 2007Vakantie Ierland Fotoreportage
zaterdag, 2 juni 2007Priesterwijding Den Bosch Fotoreportage
vrijdag, 11 mei 2007Website Katholiek Gezin
vrijdag, 4 mei 2007Gezinsweekend Helvoirt 2007 Fotoreportage
zaterdag, 4 november 2006Diakenwijding Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 20 mei 2006Gezinsweekend Helvoirt 2006 Fotoreportage
zaterdag, 1 mei 2004Gezinsweekend Helvoirt 2004 Fotoreportage
zaterdag, 6 januari 2001Vakantie Amerika Fotoreportage

[254 berichten in dit dossier]


 

© Copyright Wim Koopman - wim@imoose.nl
Niets van deze website mag worden gereproduceerd zonder voorafgaande toestemming.