• Ierland
 • Oisterwijk
 • Neerijnen
 • Monument Valley
 • Seattle
 • ’s-Hertogenbosch
 • Haarlem
 • ’s-Hertogenbosch
 • ’s-Hertogenbosch
 • Communieviering
 • Communieviering
 • Communieviering
 
 
iMoose
Ing. W.S.J. Koopman

Van Heemstraweg Oost 15
5301 KE  Zaltbommel

(0418) 68 00 27
(06) 19 83 25 30

wim@imoose.nl
www.imoose.nl

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook


Dossier

USB Sticks tbv fotoserie Assisi
gepubliceerd: donderdag, 7 juni 2018
Van de bisdombedevaart naar Assisi hebben we een foto­serie samengesteld van 777 foto’s. Bovendien hebben we keurig een webpagina opgezet waar de fotoserie vanaf kan worden gedownload. Speciaal voor mensen die allergisch zijn voor een downloadlink hebben we bovendien 25 vrolijke USB sticks geregeld.
Sacramentsprocessie Den Bosch Fotoreportage
gepubliceerd: maandag, 4 juni 2018
Een prachtige stoet trok zondag 3 juni rond de Sint-Janskathedraal in ’s-Hertogenbosch met het Allerheiligste Sacrament. Hoofdcelebrant was plebaan Geertjan van Rossem. De organisatie was in handen van de Aloude Broeder­schap van het Hoog Heilig Sacrament.
Jubileum pater Bertus Bus Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 2 juni 2018
“De kerk zit niet zo vol als tijdens de Nachtmis” werd opgemerkt tijdens de Eucharistie­viering bij gelegenheid van het koperen jubileum van pater Bertus Bus, maar het aantal vrije zit­plaatsen was op een hand te tellen. Twaalfeneenhalf jaar geleden begon Bertus in de Bommelerwaard en dat werd gevierd in Zaltbommel.
Priesterwijding Bisdom Den Bosch Fotoreportage
gepubliceerd: zondag, 27 mei 2018
Op de zaterdag na Pinksteren waarop de zon uitbundig scheen en de temperatuur tropische hoogten bereikten, is Bryan van de Mortel door Mgr. Gerard de Korte tot priester gewijd. Het werd een feestelijke viering met als concelebranten onder andere Mgr. Rob Mutsaerts, plebaan Geertjan van Rossem en rector Filip De Rycke.
Bedevaart Assisi - fotoserie deel 2 Fotoreportage
gepubliceerd: vrijdag, 25 mei 2018
Zoals beloofd hierbij een tweede fotoserie van de Assisibedevaart van Bisdom Haarlem-Amsterdam van 30 april t/m 5 mei 2018.
Lang weekend Oostenrijk Fotoreportage
...en uitstapje naar Hongarije
gepubliceerd: donderdag, 24 mei 2018
Bij gelegenheid van ons zilveren huwelijksjubileum zijn we met het hele gezin Pinksteren gaan vieren in Oostenrijk. Niet geheel ontoevallig konden we daardoor aanwezig zijn bij de Lectio Coram van kapelaan Luc Simons die zijn licentiaat heeft behaald aan het International Theological Institute (ITI) in Trumau.
Byzantijnse kapel van ITI Fotoreportage
gepubliceerd: donderdag, 24 mei 2018
Tijdens ons Pinkstertripje naar Oostenrijk hebben we een fotoserie gemaakt van de werkelijk schitterende byzantijnse kapel in het slot van het Inter­national Theological Institute (ITI) in Trumau.
Ledendag Vereniging voor Latijnse Liturgie Fotoreportage
gepubliceerd: maandag, 14 mei 2018
De jaarlijkse ledendag van de Vereniging voor Latijnse Liturgie op zaterdag 12 mei 2018 had als internationale spreker niemand minder dan Mgr. Dominique Rey, bisschop van Fréjus-Toulon. Bovendien was kardinaal Wim Eijk aanwezig en sprak hij de homilie uit tijdens de Eucharistieviering.
Bidtocht Zoete Moeder van Den Bosch Fotoreportage
gepubliceerd: zondag, 13 mei 2018
Het weer liet zondag 13 mei 2018 helaas niet toe dat de bidtocht met de Zoete Moeder door de binnenstad van ’s-Hertogenbosch plaats kon vinden. Als alternatief werd het beeld van de Zoete Moeder vereerd in de Sint-Janskathedraal.
Bedevaart Assisi Fotoreportage
Als fotograaf mee met Bisdom Haarlem-Amsterdam
gepubliceerd: dinsdag, 8 mei 2018
“Zou je als fotograaf mee willen met de bisdombedevaart naar Assisi?” Zo’n geweldig aanbod laat je natuurlijk niet liggen! Weer thuis met een slordige 3500 foto’s zal het wel even duren voordat ik een mooie selectie heb verwerkt.
Bedevaart naar de Zoete Moeder Fotoreportage
gepubliceerd: zondag, 6 mei 2018
Het is intussen traditie geworden dat de H. Franciscusparochie van de Bommelerwaard jaarlijks in mei op bedevaart gaat naar de Zoete Moeder van Den Bosch in de Sint-Janskathedraal. Deze keer voor het eerst met de nieuwe pastoor Roland Putman ofs. Na afloop werden we gastvrij ontvangen in het klooster waar momenteel zowel hij als pater Bertus Bus wonen.
Nieuw geheugenkaartje
Een stapel diskettes van 533 meter hoog!
gepubliceerd: donderdag, 26 april 2018
Voor de fotocamera bracht de postbode vandaag een nieuwe geheugenkaart: een Micro-SDXC van 256GB! Voor wie niet meteen onder de indruk is, maken we even een rekensommetje hoe groot dat wel niet is.
Opening schietbaan De Oude Schuts Fotoreportage
gepubliceerd: zondag, 22 april 2018
Het in 1991 heropgerichte Gilde de Oude Schuts van ’s-Hertogenbosch opende zondag 22 april op het feest van Sint-Joris het schietseizoen. Daartoe lopen de leden drie rondjes om het veld om het te vrijwaren van ‘boze geesten’.
Poster Bedevaart naar de Zoete Moeder van Den Bosch
gepubliceerd: dinsdag, 10 april 2018
Voor de parochiebedevaart naar de Zoete Moeder van van Den Bosch maakten we een poster.
Zegening paasmandjes Fotoreportage
gepubliceerd: vrijdag, 6 april 2018
Op paas­zaterdag komen vele Polen overdag naar de kerk met een mooi versierd mandje met daarin allerlei etenswaren: eieren, vleeswaren en worst, boter, soms ook cake of brood. In de kerk worden deze mandjes gezegend. Daarna krijgen ze thuis een plaats bij het paasontbijt. Het gezegende voedsel wordt dan gedeeld en gegeten, om Gods zegen over allen die rond de tafel zitten af te smeken.
Zoete Moeder terug op haar plek Fotoreportage
gepubliceerd: vrijdag, 30 maart 2018
Het beeld van de Zoete Moeder van Den Bosch is een week lang weggeweest van haar plek in de Mariakapel van de Sint-Janskathedraal te ’s-Hertogenbosch. In de avond van Goede Vrijdag is zij weer teruggeplaatst op haar vertrouwde plek.
Chrismamis 2018 Fotoreportage
gepubliceerd: donderdag, 29 maart 2018
De jaarlijkse Chrismamis in de Sint-Janskathedraal te ’s-Hertogenbosch is altijd een indrukwekkende gebeurtenis. Hoofdcelebrant was Mgr. Gerard de Korte. Aan het einde van de viering presenteerde Danny Hakvoort het eindverslag van de presynode aan jongerenbisschop Mutsaerts. Voor Bisdom ’s-Hertogenbosch maakten we een fotoverslag.
Installatie pastoor Roland Putman Fotoreportage
gepubliceerd: zondag, 11 maart 2018
In de Heilige Willibrordus­kerk te Ammerzoden was zondag 11 maart 2018 de feestelijke installatie­viering van de nieuwe pastoor Roland Putman. Deken Marcel Dorssers was speciaal naar de Bommelerwaard gekomen om minderbroeder francis­caan Roland Putman officiëel aan te stellen als pastoor van onze Franciscus­parochie.
Voorbereidingsweekend Assisibedevaart Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 10 maart 2018
Een enthousiaste groep vrijwilligers kwam vrijdag­avond 9 en zaterdag 10 maart samen in het Juliana­klooster bij het Heiligdom van Onze Lieve Vrouw ter Nood te Heiloo. Zij werden uitgebreid geïnformeerd over o.a. de organisatie van de bedevaart en over de hoogte­punten in Assisi.
Radio Maria Provincietour Heerhugowaard Fotoreportage
gepubliceerd: maandag, 26 februari 2018
Een van de activiteiten die Radio Maria Nederland bij gele­genheid van haar 10-jarig bestaan heeft opgezet, is een tour langs alle provincies. Het idee is dat iedere maand een andere provincie speciale aandacht krijgt en er een Eucharistieviering wordt gevierd in een parochie in die provincie die dan ook live wordt uitgezonden op de radio.
Jubileumfeest 10 jaar Radio Maria Nederland Fotoreportage
gepubliceerd: maandag, 5 februari 2018
Met een plechtige Eucharistieviering met hoofdcelebrant Mgr. Gerard de Korte en vervolgens een receptie in het Sint-Janscentrum vierde Radio Maria Nederland op zaterdag 3 februari 2018 het tien-jarig bestaan.
Studiedag 10 jaar Radio Maria Nederland Fotoreportage
gepubliceerd: maandag, 5 februari 2018
Bij gelegenheid van het tien-jarig bestaan van Radio Maria Nederland werd op vrijdag 2 februari een studiedag georganiseerd in de bijzondere ambiance van de Verkadefabriek te ’s-Hertogenbosch voor een select gezelschap.
Huwelijksviering Angela en Andreas Fotoreportage
gepubliceerd: zondag, 21 januari 2018
Tijdens een bijzondere Eucharistieviering in de Sint-Willibrordkerk te Utrecht zijn Angela & Andreas op de valreep van 2018 getrouwd. Het was een feest om de plechtigheid te mogen fotograferen.
Inluidmoment Kerkbalans 2018 Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 20 januari 2018
Gelijktijdig met de landelijke startbijeenkomst in Baarn hebben Mgr. Gerard de Korte en plebaan Geertjan van Rossem zaterdagmiddag 20 januari 2018 de actie Kerkbalans ingeluid.
Poster vieringen rond Kerstmis in de Bommelerwaard
gepubliceerd: zaterdag, 23 december 2017
Een overzicht van vieringen rond het Hoogfeest van Kerstmis in de Franciscusparochie van de Bommelerwaard.
Drukwerk voor Kerstmis 2017 Fotoreportage
gepubliceerd: woensdag, 13 december 2017
Voor de Sint-Janskathedraal hebben we posters, een dubbelzijdige flyer, een informatie­boekje en twee rolbanners ontwikkeld met informatie over de vieringen rondom Kerstmis en de Kerststal.
Nieuwe website voor de zusters in Vogelenzang
gepubliceerd: zaterdag, 9 december 2017
De zusters Karmelietessen van het Heilig Hart van Jezus te Vogelenzang hebben een nieuwe website. Het is eigenlijk een website met twee vleugels: een website voor de zusters met een aparte domeinnaam voor het zorghotel en een voor roepingen.
Zusters Vogelenzang hernieuwen geloften Fotoreportage
Bovendien lancering nieuwe website
gepubliceerd: zaterdag, 9 december 2017
Jaarlijks hernieuwen de zusters Karmelietessen van het Goddelijks Hart van Jezus hun geloften op 8 december. De Eucha­ris­tie­vie­ring met Mgr. Hendriks en pastoor Hendriks is vastgelegd op de fotocamera en dat geeft een mooi chronologisch beeld. Na afloop van de viering lanceerde de hulpbisschop met een druk op een virtuele knop een nieuwe website en genoten de aanwezigen van een uitgebreide lunch.
Kerststal Sint-Janskathedraal Den Bosch Fotoreportage
gepubliceerd: woensdag, 6 december 2017
“Het is weer een ouderwets mooie kerststal, dit jaar!” zo vernam ik tijdens het maken van wat foto’s van de kerststal van de Sint-Janskathedraal. En het mag gezegd: het is weer een bijzonder fraai tafereel wat de bouwers in korte tijd weer hebben weten neer te zetten.
Feestelijke jubileumdag KDOV Fotoreportage
Eeuwfeest Katholieke Dirigenten en Organisten Vereniging
gepubliceerd: vrijdag, 1 december 2017
In de stijlvolle ambiance van de plebanie van de Kathedrale Basiliek van Sint Bavo verzamel­den zich zaterdag 25 novem­ber dirigenten en organisten uit heel Nederland om het 100-jarig bestaan van hun vereniging te vieren.


donderdag, 30 november 2017Benefietconcert van de Blauwe Zusters Fotoreportage
vrijdag, 24 november 2017Eucharistieviering in De Beuk te Rossum Fotoreportage
vrijdag, 24 november 2017Coverfoto Kerkvenster 24 - November 2017 Fotoreportage
zaterdag, 18 november 2017Diakenwijding Heiloo Fotoreportage
maandag, 6 november 2017Diakenwijding Bisdom Den Bosch Fotoreportage
zondag, 29 oktober 2017Feestelijk afscheid van diaken Peter de Snoo Fotoreportage
zondag, 8 oktober 2017Franciscusfeest Bommelerwaard Fotoreportage
zondag, 8 oktober 2017Poster voor het Franciscusfeest in de Bommelerwaard
dinsdag, 3 oktober 2017Website Het Koffertje van het Samuel
maandag, 2 oktober 2017Dankviering voor scheidend burgemeester Rombouts Fotoreportage
zondag, 1 oktober 2017KISI Feest Tilburg Fotoreportage
woensdag, 27 september 2017Fotoserie opGROEIsymposium Fotoreportage
zaterdag, 16 september 2017Vakantie Duitsland 2017 Fotoreportage
zaterdag, 16 september 2017Dag voor Latijnse Liturgie Fotoreportage
donderdag, 14 september 2017De Zoete Moeder van Den Bosch Fotoreportage
zondag, 3 september 2017Poster bedevaart Kevelaer
woensdag, 23 augustus 2017Huwelijksviering Fotoreportage
zondag, 25 juni 2017Priesterwijding Bisdom Haarlem-Amsterdam Fotoreportage
dinsdag, 13 juni 2017Neomistenmis Sacha Steijaert Fotoreportage
dinsdag, 13 juni 2017Priesterwijding Bisdom Den Bosch Fotoreportage
zondag, 11 juni 2017Flyer voor opGROEIsymposium 2017
donderdag, 1 juni 2017Fatima-conferentie ’s-Hertogenbosch Fotoreportage
dinsdag, 9 mei 2017Bidtocht Zoete Moeder van Den Bosch Fotoreportage
woensdag, 3 mei 2017Poster Bedevaart naar de Zoete Moeder van Den Bosch
zondag, 30 april 2017Audiotour Sint-Janskathedraal Fotoreportage
donderdag, 13 april 2017Chrismamis in de Sint-Janskathedraal Fotoreportage
zaterdag, 8 april 2017Poster vieringen rond Pasen in de Sint-Jan
maandag, 13 maart 2017Website Arsacal vernieuwd
maandag, 13 maart 2017Afscheid pastoor Cor Mennen Fotoreportage
zaterdag, 18 februari 2017Website Theologisch Instituut St. Bonifatius
woensdag, 15 februari 2017Coverfoto Kerkvenster 21 - Maart 2017 Fotoreportage
zondag, 12 februari 2017Website Grootseminarie St. Willibrord
woensdag, 18 januari 2017Kerkbalans folder
donderdag, 29 december 2016Diverse natuurfoto’s Fotoreportage
zondag, 11 december 2016Eeuwfeest Ons Middelbaar Onderwijs Fotoreportage
zaterdag, 10 december 2016Kerststal Sint-Janskathedraal Den Bosch Fotoreportage
zondag, 4 december 201685e Verjaardag kardinaal Simonis Fotoreportage
zondag, 13 november 2016Diakenwijding Bisdom Haarlem-Amsterdam Fotoreportage
zondag, 6 november 2016Diakenwijding Bisdom Den Bosch Fotoreportage
vrijdag, 28 oktober 2016Sint Janskathedraal ’s-Hertogenbosch Fotoreportage
zondag, 2 oktober 2016Poster voor het Franciscusfeest in de Bommelerwaard
zondag, 25 september 2016Onthulling herdenkingsplaquette Zaltbommel Fotoreportage
donderdag, 14 juli 2016Begraafplaatsen Franciscusparochie Asten Fotoreportage
zaterdag, 25 juni 2016Website Rkfranciscus.nl
zaterdag, 25 juni 2016Website Apostolaat van Troost
donderdag, 16 juni 2016Ledendag Vereniging Latijnse Liturgie Fotoreportage
woensdag, 8 juni 2016Bezienswaardigheden Martinuskerk Zaltbommel Fotoreportage
zondag, 29 mei 2016Sacramentsprocessie Den Bosch Fotoreportage
woensdag, 25 mei 2016Mariabeeld Hedel Fotoreportage
zaterdag, 21 mei 2016Priesterwijding Bisdom Den Bosch Fotoreportage
maandag, 9 mei 2016Apostolaat van Troost Fotoreportage
zondag, 8 mei 2016Bedevaart naar Onze Lieve Vrouw van Ommel Fotoreportage
zondag, 1 mei 2016Bedevaart naar de Zoete Moeder Fotoreportage
maandag, 25 april 2016Huwelijksviering Fotoreportage
zondag, 24 april 2016Met de bus naar Krakau Fotoreportage
zondag, 3 april 2016Website voor het Legioen van Maria
maandag, 28 maart 2016Afscheidsviering Patrick Kuis Fotoreportage
dinsdag, 15 maart 2016Coverfoto Kerkvenster 17 - Maart 2016
maandag, 7 maart 2016Fotoserie opGROEIsymposium 2016 Fotoreportage
zondag, 3 januari 2016Nieuwjaarsreceptie parochie Bommelerwaard Fotoreportage
zondag, 13 december 2015Opening Heilige Deur Sint-Janskathedraal Fotoreportage
woensdag, 9 december 2015Website parochies Haastrecht en Schoonhoven
dinsdag, 8 december 2015Flyer voor opGROEIsymposium 2016 Fotoreportage
dinsdag, 8 december 2015Fotoserie Kerststal Sint-Janskathedraal Fotoreportage
vrijdag, 27 november 2015Website Bernardusparochie Oudenbosch Fotoreportage
zaterdag, 14 november 2015Diakenwijding Heiloo Fotoreportage
woensdag, 11 november 2015Poster Toffe Tieneravonden
zaterdag, 7 november 2015Diakenwijding Den Bosch Fotoreportage
zondag, 1 november 2015Het dak op van de Sint-Janskathedraal Fotoreportage
zondag, 1 november 2015Herfstplaatjes van het Sint-Janscentrum Fotoreportage
donderdag, 15 oktober 2015De Vré Elektrotechniek
zondag, 11 oktober 2015Jubileum Tiny van Steenbergen Fotoreportage
dinsdag, 15 september 2015Coverfoto Kerkvenster 15 - September 2015
maandag, 14 september 2015Poster Franciscusfeest
dinsdag, 1 september 2015Flyer Gezinsdag 2015
woensdag, 26 augustus 2015Sandwichboard voor Groot Hypotheken
dinsdag, 11 augustus 2015Vakantie Sauerland Fotoreportage
donderdag, 9 juli 2015Sint Martinuskerk Zaltbommel in de steigers Fotoreportage
dinsdag, 30 juni 2015Bernardusparochie Oudenbosch Fotoreportage
zondag, 28 juni 2015Jubileum Sint-Martinuskerk Kerkdriel Fotoreportage
zondag, 7 juni 2015Sacramentsprocessie Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 30 mei 2015Priesterwijding Den Bosch Fotoreportage
maandag, 4 mei 2015Coverfoto Perry van den Hout tbv parochieblad Sint-Jan Fotoreportage
zondag, 3 mei 2015Bedevaart naar de Zoete Moeder van ’s-Hertogenbosch Fotoreportage
vrijdag, 27 maart 2015Avond van de Martelaren 2015 Fotoreportage
woensdag, 18 maart 2015Poster Bedevaart naar de Zoete Moeder van Den Bosch
woensdag, 18 maart 2015Poster parochie-tienerdisco
maandag, 23 februari 2015Website Logopedie Schijndel Fotoreportage
zondag, 8 februari 2015Coverfoto Jan Renders tbv parochieblad Sint-Jan Fotoreportage
zaterdag, 3 januari 2015Nieuwjaarsreceptie Zaltbommel Fotoreportage
donderdag, 18 december 2014Website Catholic Voices Nederland
zaterdag, 15 november 2014Diakenwijding Hilversum Fotoreportage
zaterdag, 8 november 2014Diakenwijding Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 27 september 2014Fotoserie van het opGROEIsymposium Fotoreportage
vrijdag, 19 september 2014Poster Franciscusfeest
dinsdag, 9 september 2014Website Rkgoededoelen
maandag, 1 september 2014Flyer Gezinsdag 2014
zondag, 10 augustus 2014Website opGROEIsymposium
vrijdag, 1 augustus 2014Website Kinderen bidden voor Kinderen
woensdag, 18 juni 2014Poster BBQ - Tuinfeest Zaltbommel
zaterdag, 14 juni 2014Priesterwijding Bisdom Haarlem-Amsterdam Fotoreportage
dinsdag, 10 juni 2014Website Sonnius
zondag, 25 mei 2014Jongerendag Fotoreportage
dinsdag, 20 mei 2014Poster parochie-tienerdisco
zaterdag, 10 mei 2014Jaarvergadering Vereniging voor Latijnse Liturgie Fotoreportage
maandag, 28 april 2014Man bijt hond in Hedel Fotoreportage
vrijdag, 14 februari 2014Rolbanner voor Betsaida Fotoreportage
dinsdag, 17 december 2013Website Paul de Gruyter
zaterdag, 23 november 2013Uitvaart Mgr. Lescrauwaet Fotoreportage
dinsdag, 19 november 2013Petitie Stop dokter Corrie Fotoreportage
zaterdag, 16 november 2013Diakenwijding Bisdom Haarlem-Amsterdam Fotoreportage
donderdag, 14 november 2013Website Katholiekegezinnen
dinsdag, 22 oktober 2013Website Uitgeverij Betsaida
dinsdag, 15 oktober 2013Website CSLK
zondag, 13 oktober 2013Gebedsdag Sint-Janscentrum Fotoreportage
donderdag, 12 september 2013Website Kid’s Garden
donderdag, 12 september 2013Website Pancratiusparochie Sloten
dinsdag, 3 september 2013Iconenschilder Geert Hüsstege Fotoreportage
donderdag, 1 augustus 2013Website Stop dokter Corrie
donderdag, 25 juli 2013Website Antoniusparochie Best
zaterdag, 8 juni 2013Lustrum Radio Maria Fotoreportage
zondag, 2 juni 2013Geertjan van Rossem 25 jaar priester Fotoreportage
zaterdag, 25 mei 2013Priesterwijding Den Bosch Fotoreportage
zondag, 5 mei 2013Vakantie Berlijn Fotoreportage
woensdag, 1 mei 2013Logo’s voor lustrum Radio Maria
donderdag, 21 maart 2013Symposium Kerk in Nood 2013 Fotoreportage
vrijdag, 1 maart 2013Website Zoekparochie
zondag, 6 januari 2013Oprichtingsviering H. Franciscusparochie Bommelerwaard Fotoreportage
zondag, 6 januari 2013KISI Musical Bommelerwaard Fotoreportage
zaterdag, 10 november 2012Diakenwijding Den Bosch Fotoreportage
woensdag, 31 oktober 2012Rolbanner voor Rkactiviteiten.nl
maandag, 29 oktober 2012Rolbanners voor Samuel Advies
zondag, 28 oktober 2012Groeten uit Zaltbommel Fotoreportage
zaterdag, 20 oktober 2012Flyer voor theaterproductie - Beter bestaat niet Fotoreportage
zondag, 9 september 2012Website Samuel Advies
vrijdag, 17 augustus 2012Website Petrusparochie Oisterwijk
donderdag, 2 augustus 2012Vakantie Drenthe Fotoreportage
woensdag, 11 juli 2012Mariabedevaart Kevelaer Fotoreportage
donderdag, 5 juli 2012Dagje Parijs Fotoreportage
zaterdag, 2 juni 2012Priesterwijding Den Bosch Fotoreportage
vrijdag, 4 mei 2012Website Groot Hypotheken
donderdag, 29 maart 2012Symposium Kerk in Nood 2012 Fotoreportage
donderdag, 29 maart 2012Avond van de Martelaren 2012 Fotoreportage
maandag, 26 december 2011Website Arsacal
maandag, 19 december 2011Website Katholiek Bommelerwaard
zondag, 4 december 2011San Salvatorkerk Orthen Fotoreportage
zondag, 6 november 2011Tridentijnse Mis Agneskerk Amsterdam Fotoreportage
zaterdag, 5 november 2011Diakenwijding Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 23 juli 2011Vakantie Parijs Fotoreportage
maandag, 4 juli 2011Priesterdag Sint-Janscentrum 2011 Fotoreportage
zaterdag, 18 juni 2011Diakenwijding Den Bosch Fotoreportage
donderdag, 9 juni 2011Website Roland Coppens Fotoreportage
donderdag, 9 juni 2011Website Sint-Janscentrum ’s-Hertogenbosch
zaterdag, 23 april 2011Paaswake in de Sint-Janskathedraal Fotoreportage
vrijdag, 22 april 2011Goede Vrijdag in de Sint-Janskathedraal Fotoreportage
donderdag, 21 april 2011Witte Donderdag in de Sint-Janskathedraal Fotoreportage
donderdag, 24 maart 2011Avond van de Martelaren 2011 Fotoreportage
zaterdag, 19 maart 2011Jaarvergadering Vereniging voor Latijnse Liturgie Fotoreportage
zondag, 9 januari 2011Installatie Plebaan Sint-Janskathedraal Fotoreportage
donderdag, 28 oktober 2010Begrafenis pater Groenen Fotoreportage
vrijdag, 15 oktober 2010Website Psychotherapie Sint Franciscus
zaterdag, 18 september 2010Bisschopswijding Den Bosch Fotoreportage
maandag, 5 juli 2010Nationale Priesterdag Fotoreportage
zaterdag, 29 mei 2010Priesterwijding Den Bosch Fotoreportage
maandag, 1 februari 2010Website Bisdom Haarlem-Amsterdam
woensdag, 20 januari 2010Website Kerk in Nood
zaterdag, 7 november 2009Diakenwijding Bisdom Den Bosch Fotoreportage
woensdag, 12 augustus 2009Website Rkactiviteiten
zaterdag, 6 juni 2009Priesterwijding Den Bosch Fotoreportage
maandag, 16 maart 2009Maria ter Weghe Fotoreportage
zondag, 8 februari 2009Jubileum Mgr. Lescrauwaet 25 jaar bisschop Fotoreportage
zondag, 18 januari 2009Website Ons Dagelijks Brood
zaterdag, 8 november 2008Diakenwijding Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 27 september 2008Diakenwijding Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 17 mei 2008Priesterwijding Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 22 december 2007Zomaar wat winterse plaatjes Fotoreportage
vrijdag, 7 december 2007Website IHGO
dinsdag, 27 november 2007Website SAW-Welzijnszorg
zaterdag, 3 november 2007Diakenwijding Bisdom Den Bosch Fotoreportage
woensdag, 18 juli 2007Vakantie Ierland Fotoreportage
zaterdag, 2 juni 2007Priesterwijding Den Bosch Fotoreportage
vrijdag, 11 mei 2007Website Katholiek Gezin
zaterdag, 4 november 2006Diakenwijding Den Bosch Fotoreportage
zaterdag, 6 januari 2001Vakantie Amerika Fotoreportage

[214 berichten in dit dossier]


 

© Copyright Wim Koopman - wim@imoose.nl
Niets van deze website mag worden gereproduceerd zonder voorafgaande toestemming.