iMoose
Ing. W.S.J. Koopman

Van Heemstraweg Oost 15
5301 KE  Zaltbommel

(0418) 68 00 27
(06) 19 83 25 30

wim@imoose.nl
www.imoose.nl

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook


KISI Musical Bommelerwaard

gepubliceerd: zondag, 6 januari 2013
KISI Musical Bommelerwaard

Eindelijk is het dan zover - de dag van de grote voor­stel­ling. Twee dagen workshop plus een halve dag generale repetitie moeten hun vruchten afwerpen. De grote menigte mensen die stond te wachten om de zaal binnen te gaan maakte toch menig musicalster zenuwachtig.

Nog even snel wat oefenen om de laatste puntjes op de i te zetten. Terwijl de pa­ro­chi­anen zich tegoed doen aan een kopje koffie of thee in het restaurant van De Kreek, krijgen de musicalsterren broodjes en limonade voor het broodnodige smeren van de keel.

De zaal loopt al snel vol en sommigen passen zelfs niet meer in de zaal. Gelukkig is daar rekening mee gehouden en is een zaaltje ingericht waar live kan worden meegekeken met de musical. Daartoe zijn vier videocamera's opgesteld en wordt er in een heuse regie­ka­mer een mooie pre­sen­ta­tie in elkaar gesleuteld.

De voor­stel­ling begint met een optreden in de voor KISI zo bekende felgekleurde pofbroeken en shirts. Het plezier straalt meteen af van de kinderen - ze hebben er veel plezier in!

Daarna kleden de kidz zich om, geholpen door enkele doortastende vrij­wil­li­gers en worden vier video­bood­schappen getoond: een weth­ou­der van Zalt­bom­mel en een van Maasdriel en twee dominees.

Daarna gaat de eigen­lijke musical De Hemel op stelten van start. Het is een prachtige voor­stel­ling en achteraf krijgen de musicalsterren een verdiende staande ovatie! Na­tuur­lijk worden de kidz ook beloond met een door MCD gesponsorde zak snoep die zich goed laat smaken!

 

© Copyright Wim Koopman - wim@imoose.nl
Niets van deze website mag worden gereproduceerd zonder voorafgaande toestemming.