iMoose
Ing. W.S.J. Koopman

Van Heemstraweg Oost 15
5301 KE  Zaltbommel

(0418) 68 00 27
(06) 19 83 25 30

wim@imoose.nl
www.imoose.nl





link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook


Schitterende Openluchtviering

gepubliceerd: zondag, 18 augustus 2024
Schitterende Openluchtviering

Op zon­dag 18 au­gus­tus genoten we van een zonovergoten openlucht­vie­ring, een prach­tig contrast met de hevige regen van vorig jaar. Het thema van deze editie, 'Geloof, Hoop en Liefde', bracht een gevoel van ver­bon­den­heid en warmte onder de vele belang­stel­len­den uit de hele Bom­me­ler­waard.

We mochten vier in­spi­re­rende sprekers verwel­ko­men: Leo Bras namens de Kerk met Passie, Bertus Bus namens de katho­lie­ke Fran­cis­cus­paro­chie, Theo Boogaard namens de Pro­tes­tantse Ge­meen­te Zalt­bom­mel en dominee Marten Tel van de Neder­landse Ge­re­for­meer­de Kerk. Zij brachten elk op hun eigen wijze het thema tot leven en raakten de harten van alle aanwe­zigen.

De dag werd mede moge­lijk gemaakt door de inzet van vele vrij­wil­li­gers. Hun en­thou­sias­me en toe­wij­ding zorg­den ervoor dat alles vlekkeloos verliep. We zijn hen enorm dank­baar voor hun bijdrage aan het succes van deze dag.

Na afloop was er gelegen­heid om na te praten onder het genot van een kop koffie. We kijken terug op een bij­zon­der geslaagde dag en zien uit naar de volgende editie!





 

© Copyright Wim Koopman - wim@imoose.nl
Niets van deze website mag worden gereproduceerd zonder voorafgaande toestemming.