iMoose
Ing. W.S.J. Koopman

Van Heemstraweg Oost 15
5301 KE  Zaltbommel

(0418) 68 00 27
(06) 19 83 25 30

wim@imoose.nl
www.imoose.nl

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook


Dossier Kerk in Nood

Foto­se­ries in opdracht van de katho­lie­ke hulp­orga­ni­sa­tie Kerk in Nood. Zie ook www.kerkin­nood.nl


Ontmoetingsdag met Kardinaal Sarah Fotoreportage
gepubliceerd: dinsdag, 11 juni 2019
Zo’n vierhonderd mensen namen zaterdag 8 juni deel aan een ontmoetingsdag met kardinaal Robert Sarah. Het programma bestond uit een Eucharistieviering in de Sint-Janskathedraal, een lunch in het Sint-Janscentrum en een toespraak in het Theater aan de Parade.
Avond van de Martelaren Amsterdam Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 13 april 2019
Tijdens een indrukwekkende ‘Avond van de Martelaren’ zijn vrijdag 12 april in de Nicolaasbasiliek te Amsterdam de martelaren van het afgelopen jaar herdacht. Het was de derde viering die Stichting Kerk in Nood dit jaar organiseerde na een soortgelijke viering in Zwolle en Maastricht.
Avond van de Martelaren Maastricht Fotoreportage
gepubliceerd: donderdag, 11 april 2019
Katholieke hulporganisatie Kerk in Nood - ACN Nederland organiseert dit jaar drie Avonden van de Martelaren, in Zwolle, Maastricht en Amsterdam. Op 5 april schoten we de volgende fotoserie in de Basiliek van Onze Lieve Vrouw Sterre der Zee te Maastricht.
Avond van de Martelaren Zwolle Fotoreportage
gepubliceerd: dinsdag, 26 maart 2019
Katholieke hulporganisatie Kerk in Nood - ACN Nederland organiseert dit jaar drie Avonden van de Martelaren, in Zwolle, Maastricht en Amsterdam. Op 22 maart schoten we de volgende fotoserie in de Basiliek van Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming te Zwolle.
Avond van de Martelaren 2015 Fotoreportage
gepubliceerd: vrijdag, 27 maart 2015
“Elk schot sneed als een dolk door mijn ziel. Eén van die kogels was voor mijn vrouw ... ‘Oh God’ hoorde ik haar nog roepen ... en toen een schot. Ik dacht dat ik ter plekke mijn verstand verloor. En tegelijkertijd hield iets me rustig ... De heilige Geest, denk ik...” Het is een van de indringende en confronterende fragmenten uit de getuigenissen die werden voorgelezen tijdens de Avond van de Martelaren in Amsterdam.
Symposium Kerk in Nood 2013 Fotoreportage
gepubliceerd: donderdag, 21 maart 2013
Op 21 maart 2013 hield Kerk in Nood Nederland een symposium ‘Geloofsgetuigen uit het Heilig Land’ in De Balie te Amsterdam. Sprekers waren Daoud Nassar, Hana Bendcowsky, Fr. David Neuhaus sj, Mgr. Elias Chacour en prof. Paul van Geest.
Symposium Kerk in Nood 2012 Fotoreportage
Christenen in een islamitische wereld
gepubliceerd: donderdag, 29 maart 2012
Op het symposium Christenen in een islamitische wereld dat Kerk in Nood op 29 maart 2012 in het Park Plaza Victoria Hotel in Amsterdam organiseerde, vertelden drie gerenommeerde internationale sprekers over de relatie Christendom en Islam en over hun eigen persoonlijke ervaringen.
Avond van de Martelaren 2012 Fotoreportage
gepubliceerd: donderdag, 29 maart 2012
Tijdens de Avond van de Martelaren op 29 maart 2012 in de Nicolaaskerk in Amsterdam (tegenover het Centraal Station) werd in gebed en getuigenis stil gestaan bij de Christenen die in 2011 vermoord zijn om hun geloof. Dit is een initiatief van Kerk in Nood Nederland.
Avond van de Martelaren 2011 Fotoreportage
gepubliceerd: donderdag, 24 maart 2011
Mgr. dr. J. Punt heeft op 24 maart 2011 in de kerk van de H. Nicolaas in Amsterdam de Eucharistie gecelebreerd bij gelegenheid van de Avond van de Martelaren, georganiseerd door Kerk in Nood.

[9 berichten in dit dossier]


 

© Copyright Wim Koopman - wim@imoose.nl
Niets van deze website mag worden gereproduceerd zonder voorafgaande toestemming.